реклама и дизайн

дизайн

Ние създаваме стилни и модерни лога, съобразени с Вашата фирмена дейност. Изработените от нас професионални векторни лога можете да използвате във всички видове рекламни материали и размери без загуба на качество. Ако имате идея, просто ни я скицирайте или споделете, останалото е грижа на нашите графични дизайнери. В случай че желаете само да промените старото си лого, ние ще Ви предложим креативни идеи, шрифтове и цветове, с които Вашата фирмена визия да придобие нов, по-добър вид.

Снимката все по-често е първото впечатление, което си създават клиентите за предлаганите от Вас продукти. Затова е добре тя да акцентира върху артикула и да го представя по най-добрия начин. Продуктовата фотография са снимки на отделни артикули, които обикновено са на равен фон, за да се вижда ясно продуктът. Те се използват предимно за публикуване в каталози, брошури, уеб сайтове и др. Предлагаме Ви професионална продуктова фотография. Продуктите се заснемат в студийни условия с професионален цифров фотоапарат и оптика, подходящо за целта професионално осветление или директно при клиента с нужното допълнително осветление. Ще Ви предложим най-високо качество на снимките, като представим продукта по най-добрия начин. Така, когато клиентът поръчва, да получава точно това, което е видял.

За заснемането на продуктите използваме подходящ интериор и декорация. Аранжирането на кадъра се прави от нас или от декоратор, като се придържаме към всички желания на клиента!